Webshop voor de bakker

Als bakker wil jij je klanten optimaal bedienen, ook online. Helemaal in een tijd waarin iedereen online zichtbaar is. Maar hoe start je een webshop die echt aansluit bij jouw bakkerij? Want een brood verkopen totaal want anders dan een printer.

Bij Bakkersmaat hebben we daar een antwoord op. Wij hebben namelijk een webshop ontwikkeld speciaal voor de bakker. Een webshop die rekening houdt met het verkopen van een versproduct en het proces van een bakker.

Bekijk hier enkele webshops:

Webshop

Smartphone

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om online aankopen te doen. Gemiddeld is dat zelfs meer dan 60%! Daarom is onze webshop mobile-first ontworpen. Dat betekent dat de webshop perfect werkt op alle mobiele apparaten en klanten gemakkelijk kunnen bestellen en betalen via hun telefoon of tablet.

webshop

Gebruikersgemak

Een webshop moet niet alleen werken, maar ook gebruiksvriendelijk zijn. Daarom hebben we bij het ontwikkelen van onze webshop extra aandacht besteed aan het gebruikersgemak. Met slechts enkele klikken kunnen klanten hun bestelling plaatsen en betalen, wat de conversie ten goede komt.

Webshop

Speciaal voor de bakker

Bakkersmaat is gespecialiseerd in marketing en communicatie voor bakkers. Dat betekent dat we als geen ander weten wat de wensen en behoeften zijn van bakkers en hun klanten. Onze webshop is sluit naadloos aan op de specifieke eisen van de bakkersbranche.

Webshop

Eenvoudig te beheren

Een webshop moet niet alleen goed werken voor klanten, maar ook eenvoudig te beheren zijn voor de bakker zelf. Onze webshop is daarom zeer gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide beheermogelijkheden. Zo kun je zelf banners en acties aanmaken om je verkoop te stimuleren, en kun je specifieke besteltijden en beperkingen instellen.

Webshop

Ontwerp je eigen taart

Een speciale functionaliteit van onze webshop is de taartmodule. Hiermee kunnen klanten zelf hun taart ontwerpen en bestellen. Dit verhoogt niet alleen de betrokkenheid van de klant, maar ook de conversie voor de bakker.