Bakkersmaat

Wij zijn Bakkersmaat een fullservice marketing en reclamebureau voor bakkers. Vanuit het midden van het land helpen wij bakkers om hun merk naar een hoger plan te tillen. Wij zijn die ene vriend van de bakker die hem eerlijk advies geeft en hem helpt om te bouwen aan zijn merk. Wij springen bij waar hij of zij ons nodig heeft met onze expertise.

De roots van Bakkersmaat liggen in 2010. Johan Hartog, opgegroeid in een bakkerij, werd toen eigenaar van Ambachtsbakker. Toen nog een (soft)franchise formule. Ondertussen hebben wij ons als bedrijf ontwikkeld tot een full service bureau voor elke bakker. Of je nu aangesloten bent bij een organisatie of jij zelf je marketing regelt. Wij kunnen voor elke bakker een rol van betekenis spelen met onze diensten.

Met ons team hebben wij de perfecte mix van kennis in huis. Of het nu gaat om het creƫren van een folder, het maken van een webshop of het adviseren op gebied van bedrijfsvoering. Met onze specialisten en de kennis van de bakkersbranche, kunnen wij snel schakelen en de bakker helpen op gebieden waar hij of zij geen tijd voor heeft.

Zo werken wij op informele manier samen om de bakker verder te helpen.

Johan Hartog

Eigenaar

Bastiaan Beekhuis

Creatief manager

Quinten Koelewijn

Marketing medewerker en Kassamaat specialist

Mark Jan Kamminga

Programmeur

Bakkersmaat

Wij helpen waar de bakker
ons nodig heeft.