Marketing & communicatie

Goede reclame begint met een goede marketingstrategie. Samen met u bepalen we welke kansen er in uw verzorgingsgebied liggen en welke vorm van reclame daar het beste bij past. Omdat wij een full-service bureau zijn met korte lijnen schakelt u snel. Wij denken met u mee en zorgen dat een campagne volledig wordt uitgerold. Denk aan het ontwerpen van een flyer, regelen van drukwerk en het inplannen van een verspreiding. Maar ook het schrijven van SEO teksten voor uw webshop, een Instagram-afbeelding, een advertentie of een beeld voor uw tv-scherm. Wij kunnen alles voor u verzorgen.

Posters

Als lokale bakker wil je natuurlijk dat jouw heerlijke brood en gebak zo goed mogelijk onder de aandacht worden gebracht. Bij Bakkersmaat helpen we je graag door opvallende posters te ontwerpen en produceren die jouw bakkerij en producten promoten. Of je de posters nu ophangt in de buurt van jouw bakkerij, bij lokale winkels of bij evenementen, wij zorgen ervoor dat ze jouw producten in de schijnwerpers zetten.

Folders & flyers

Folders en flyers zijn ideaal om informatie over jouw bakkerij en jouw producten te delen. Bakkersmaat kan je helpen bij het ontwerpen en drukken van opvallende en informatieve folders en flyers die jouw merk versterken en jouw producten onder de aandacht brengen. We kunnen je ook helpen bij het bepalen van de beste plaatsen om deze materialen te verspreiden, zoals bij lokale evenementen, in winkelcentra, of via postverzending.

Etiketten & stickers

Goed ontworpen etiketten en stickers zijn een effectieve manier om jouw producten te onderscheiden van die van jouw concurrenten. Bij Bakkersmaat helpen we je graag bij het ontwerpen en produceren van etiketten en stickers die jouw merk versterken en jouw producten er professioneel en aantrekkelijk uit laten zien. We kunnen je adviseren over de beste materialen en formaten voor jouw specifieke producten en verpakkingen.

Online marketing

Tegenwoordig is online marketing essentieel voor elke bakkerij. Bij Bakkersmaat kunnen we je helpen bij het opzetten van een online aanwezigheid door middel van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website, social media-accounts en online advertenties. We kunnen je ook helpen bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, zodat jouw bakkerij beter vindbaar is voor potentiƫle klanten in jouw omgeving.

POS materiaal & verpakking

POS (Point-of-Sale) materiaal omvat alle promotiematerialen die je in
jouw bakkerij kunt plaatsen om jouw producten te promoten. Denk aan
displays, verpakking, banners, posters, tafelkaarten en toonbankmateriaal. Bij Bakkersmaat kunnen we je helpen bij het ontwerpen en produceren van POS-materiaal dat past bij jouw merk en jouw producten effectief presenteert in jouw bakkerij.