Hét kassasysteem door en voor bakkers.

Kassamaat

Bent u op zoek naar een betaalbaar kassasysteem? Een kassa die eenvoudig te bedienen is en u voorziet van gemak? Dan is Kassamaat de vriend die u zoekt!

Samen met verschillende bakkers hebben wij een kassasysteem bedacht wat de bakker echt verder helpt. Een kassa door en voor bakkers. Geen gedoe, gewoon een kassa zoals een kassa moet zijn zonder toren hoge kosten.

Productielijsten

Met een druk op de knop een volledige productielijst geprint. Uitgesplitst op een basisdeeg, zodat u s’ochtends gelijk aan de slag kan. Dit is gemak en dat krijgt u ook.

Handmatig lijsten maken is dus verleden tijd. Voor sommige bakkers scheelt dat al zo een paar uur per dag! De geschreven schriften kunnen weg, alles komt op een duidelijk overzicht. Zelfs de bestellingen die bezorgd, afgehaald of naar een ander filiaal gaan worden gefilterd. Zodat ook de winkeldames alles klaar kunnen zetten.

Omdat elke bakkerij zijn eigen werkwijze heeft zijn de lijsten per bakker aan te passen. U stelt de lijsten in die voor uw bedrijf werken.

Een duurzame en ideale oplossing die voor iedere bakker in handbereik is.

Bestelsysteem

In het kassysteem kunt u ook eenvoudig bestellingen opnemen. Of een bestelling nu telefonisch of in de winkel wordt doorgegeven. Via een tablet, vast in een standaard of los in de hand kunt u veilig en eenvoudig de bestelling invoeren. Deze wordt direct gesynchroniseerd met uw productielijsten. Bestellingen hoeft u daarom niet meer twee of drie keer over te schrijven in uw bestelboek.

Alle gegevens die u bij een bestelling wilt vermelden kunt u invoeren. Wilt u bijvoorbeeld een zakelijke bestelling invoeren, op factuur én met een ander afleveradres? Of wilt uw klant de bestelling laten bezorgen voor 10.00 uur? Geen probleem.

Koppeling webshop

Online verkoop is niet meer weg te denken. Veel klanten willen snel, gemakkelijk en zonder drempels bij u kunnen bestellen. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat ook deze online bestellingen in uw productielijsten opgenomen worden. Uit die behoefte is Kassamaat ook geboren. Omdat de klanten massaal online gingen bestellen was de vraag:”hoe moeten we de online-orders verwerken?”.

Ons kassasysteem sluit naadloos aan op onze website. Via uw internetbrowser kunt u zowel de kassa als de website beheren. Producten aanpassen en toevoegen doet u allemaal op één plek in een gebruiksvriendelijke omgeving.

De bestellingen komen binnen via de e-mail en worden in uw kassasysteem direct meegenomen in de productielijsten. Op de productielijsten worden deze bestellingen ook weer gefilterd zodat uw winkeldames deze ook gelijk weer klaar kunnen zetten.

Betaalbaar

Een betaalbare en betrouwbare kassa. Lage investeringskosten en geen dure licenties. Deze visie komt voort uit onze bedrijfsvisie van Bakkersmaat, de maat van de bakker. Een duurzame en ideale oplossing die voor iedere bakker in handbereik is.

Kassamaat draait o.a. bij onderstaande bakkers.

Contact

Heeft u interesse in Kassamaat? Neem dan gerust contact met ons op!

Adres

Bisschopsweg 7, 3752 LK Bunschoten

Telefoon

033 299 90 53

Email

info@bakkersmaat.nl

Stuur ons een e-mail