Tablet_nieuw
16 juli 2020 in Kassa, Webshop

Bent u een online specialist?

Bij iedere bakker kan je op dit moment online bestellen. Maar hoe je het ook went of keert, bakkers blijven producenten en retailers. Ze hebben vaak de tijd er niet voor om het online retail spel goed te spelen. Dat is niet alleen een manke van de bakker, maar eigenlijk van iedere traditionelere retailer. Bestel maar eens iets online bij de Intratuin, Blokker of bij de Hema. En vergelijk dat eens met een Coolblue of Bol.com. Wat een verschil! Partijen die gespecialiseerd zijn in online verkopen, of partijen die dit ernaast doen. U kunt zichzelf afvragen, ben ik die specialist? Of heb ik specialisten nodig die mij helpen om het maximale uit mijn online verkopen te halen?

Online verkoop heeft door Corona een behoorlijk stijging doorgemaakt, deze groei blijft zich ontwikkelen. Om deze bestellingen goed aan te kunnen is het integreren van een kassa met website noodzakelijk. De meeste bakkers hebben wel een website en een prima werkende kassa. Maar het ontbreekt vaak aan een gebruiksvriendelijke website die direct communiceert met het kassa- bestelsysteem.

Of bestellingen nu telefonisch, via de webshop of via de winkel doorgeven worden, alles verzameld op één plek en kan zodoende gemakkelijk beheert worden. Met als resultaat dat de bakker steeds efficiënter werkt en zijn of haar tijd aan het ‘echte’ werk kan besteden. 

Soms is het moeilijk om een beslissing te maken. Nu investeren of toch nog even wachten? Heb ik hier nu wel de tijd voor? Een nieuw systeem leren kennen, kan mijn personeel dit aan? Zomaar een paar begrijpelijke vragen die wellicht bij u spelen. Gelukkig hebben wij hier dan ook ervaring mee, zodat we samen met u dé online specialist kunnen worden. Het is inderdaad eerst even wat tijd investeren, dit is nodig om uiteindelijk tijd te winnen. Maar gelukkig uit onze ervaring en uit ervaring van onze collega bakkers is dit het altijd meer dan waard geweest.

Het geeft energie om te horen dat bakkers meer tijd hebben om mooie nieuwe producten te ontwikkelen. Of juist door efficiënter te werk te gaan meer orders aan te kunnen. Dit omdat u en/of uw personeel hun uren anders in kunnen zetten.


Wilt u ook beter georganiseerd zijn om online orders aan te kunnen? Neem dan contact op met Bakkersmaat.


Comment Form